Over mij

Ik ben Linda, 41 jaar oud. Ik woon samen met Jeroen en onze 2 katten Sem en Snoopy in Amsterdam West. Ik ben afgestuurd aan de hogeschool van Amsterdam Sociaal juridische dienstverlening.  Werken met mensen is mijn passie, al sinds ik een klein meisje was. Ik heb gewerkt als klantmanager, sociaal raadsvrouw en  schuldhulpverlener vroeg eropaf.

Doordat ik een burnout kreeg (lees: mijn burnout verhaal) ben ik me nog meer gaan verdiepen in mijn eigen ontwikkeling en waar ik nou eigenlijk blij van word in het leven. Ik ben vervolgens een opleiding intuïtief coachen gaan doen, natuurcoaching, mindfulness trainingen, The big five for live en ingewijd in de Reiki.

Ik wil thuis zijn bij mezelf, mijn hart en handen gebruiken, uitdagingen aangaan en hulp vragen, inspireren en motiveren en samen genieten van het leven.  En jij? Wat wil jij? Zullen we samen op ontdekkingstocht? Jeroen en ik ontdekken hoe we nog meer kunnen onthaasten (neem een kijkje op www.onthaasten.org).

 

I CAN SHOW YOU THE WORLD

Tijdens de opleiding íntuïtief coachen’ bij het IMC mensontwikkeling heb ik het liedje van Alladin in mijn hoofd gehad: I CAN SHOW YOU THE WORLD. Ik weet niet hoe het opeens in mijn hoofd is gekomen en het ging het hele jaar niet weg. Maar het bracht me een krachtige boodschap: Elke ochtend open je opnieuw je ogen en zie je de wereld. Elke dag is het een nieuwe wereld. Kijken naar de wereld en naar je zelf en je plek in de wereld, resoneren met wat er om je heen is. Pijn, verdriet, angst, blijheid, geluk, plezier en stilte. Het is allemaal goed, het mag er zijn. Het hoeft niet weg. Ik bekijk het nu vanuit nieuwsgierigheid: wat komt het hier doen, wat heeft het te vertellen.

In 2017 stond ik samen met mijn man Jeroen op een berg en we keken uit over de zee. Het was er prachtig en magisch. Er stond een bankje met achterop de tekst: “Volg je dromen, ze weten de weg”. Het is onbewust dit punt geweest waarop ik heb besloten te gaan voor waar ik van droom.

Zoveel mogelijk mensen begeleiden bij het vinden van hun EIGEN antwoord zodat jij krachtig en met plezier in het leven staat en doet waar je blij van word.